شرکت هواوی امروز و بالاخره بعد از مدتها تیزر و خبر، از گوشیهای خانواده هواوی P50 رونمایی کرد. در این رونمایی که فقط در کشور چین بود، خبری از مدل پرو پلاس دیده نشد و تنها یک مدل معمولی و یک مدل پرو از این خانواده داریم. اما خب هر دو گوشی شامل بهبودهای مختلفی در بخش دوربین بودهاند و انتخابهای جالبی هم برای پردازنده دارند!
دوربین ها
بگذارید اول با دوربینها شروع کنیم. دوربین این گوشیها همچنان برند لایکا را هم در کنارشان دارند و هر دو هم از یک سنسور تشخیص رنگ ده کاناله بهره میبرند. لنز تلهفوتو هم در این گوشیها بهتر شده است. دوربین اصلی هم در هر دو مدل هواوی P50 یکسان است که یک سنسور 50 مگاپیکسلی پشت یک لنز 23 میلیمتری با دیافراگم f/1.8 دارد. لرزشگیر اپیتکال هم برای این دوربین در نظر گرفته شده است.
هواوی P50 پرو همچنین یک دوربین 40 مگاپیکسلی سیاه و سفید هم دارد که این دوربین لنز 26 میلیمتری با دیافراگم f/1.6 دارد. سپس به دوربین 13 مگاپیکسلی التراواید میرسیم که امسال لنزی 13 میلیمتری با f/2.2 در جلوی آن قرار گرفته است. همه دوربینها هم برای فوکوس خودکار از سیستم فوکوس لیزری کمک میگیرند.
برای زوم کردن، یک لنز پریسکوپی در نظر گرفته شده که تنها فاصله کانونی 90 میلیمتری دارد. فاصله کانونی این لنز زیاد نیست و نسبت به دوربین اصلی حدود 3.9 برابر بزرگنمایی اپتیکال ارائه میکند. اما نکته مهم این است که پشت این لنز، یک سنسور 64 مگاپیکسلی قرار گرفته که به کاربر کمک میکند زوم دیجیتال بدون کیفیتی داشته باشد. با زوم دیجیتال، هواوی P50 پرو میتواند تا فاصله کانونی 2700 میلیمتری را داشته باشد. از دیگر مشخصات لنز تلهفوتو هم باید به دیافراگم f/3.5 و لرزشگیر اپتیکال اشاره کنیم.
نمونه زوم با هواوی P50 پرو
گوشی هواوی P50 معمولی هم از یک لنز پریسکوپی خاص خودش استفاده میکند. این اولین بار است که در مدل معمولی از خانواده P هم شاهد دوربین پریسکوپی برای زوم هستیم. این گوشی و لنز پریسکوپی آن، فاصله کانونی 125 میلیمتری را پوشش میدهند که معادل پنج برابر زوم اپتیکال نسبت به دوربین اصلی است. اما این سمت شاهد سنسور 12 مگاپیکسلی هستیم که باعث میشود زوم دیجیتال با این دوربین تلهفوتو، کیفیت بسیار کمتری نسبت به مدل پرو داشته باشد. همچنین این لنز هم f/3.4 و لرزشگیر اپتیکال دارد.
در بخش دوربین الترا واید هم دوباره هواوی P50 معمولی فرق دارد و با همان سنسور مشابه 13 مگاپیکسلی، فاصله کانونی 16 میلیمتری را پوشش میدهد که به اندازه مدل پرو عریض نیست. هر دوگوشی در بخش جلویی هم یک دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی دارند.
گوشی هواوی P50 پرو یک ویژگی دیگر هم به نام XD Fusion Pro دارد که درواقع کمک میکند تا دوربینهای این گوشی بتوانند دو برابر نور بیشتری نسبت به هواوی P40 پرو دریافت کنند و همزمان 28 درصد دامنه دینامیکی بیشتری هم داشته باشند. این مورد را که کنار بگذاریم، فیلمبرداری با این گوشیهای جدید هواوی هم به 4K محدود میشود. فیلمبرداری صحنه آهسته هم در رزولوشن 1080p با حداکثر سرعت 960 فریم در ثانیه میتواند انجام شود.
پردازنده ها
هواوی P50 پرو در دو نسخه عرضه میشود که یکی پردازنده Kirin 9000 و دیگری اسنپدراگون 888 دارند. جالبتر اینکه هردو نسخه 4G هستند و اصلا امسال هیچ کدام از اعضای خانواده P50 از شبکه 5G پشتیبانی نمیکنند! با اینکه هردو چیپست میتوانند شبکه 5G را برای این گوشی به همراه داشته باشند اما به دلیل تحریمهای موجود علیه هواوی، این شرکت فقط میتواند فناوری 4G را در گوشیهایش داشته باشد.
هواوی P50 پرو در هر دو نسخه، چند کانفیگ مختلف برای رم و حافظه داخلی دارد. مدل پایه این گوشی حافظه رم 8 گیگابایتی و حافظه داخلی 128، 256 یا 512 گیگابایتی میتواند داشته باشد. پشتیبانی از کارت حافظه نانو مموری خود هواوی تا سقف 256 گیگابایت هنوز هم وجود خواهد داشت. رده بالاترین مدل این گوشی هم رم 12 گیگابایتی و حافظه داخلی 512 گیگابایتی خواهد داشت.
در مدل هواوی P50 معمولی هم تنها پردازنده اسنپدراگون 888 را شاهد هستیم زیرا هواوی اجازه تولید پردازنده ندارد و همان Kirin 9000های استفاده شده در P50 پرو، آخرین موجودیهای این شرکت خواهند بود. این گوشی هم 4G است و با 8 گیگابایت رم و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی و اسلاتی برای microSD همراه خواهد بود. طبیعتا هر دو گوشی هم از سیستم عامل هواوی هارمونی او اس 2 استفاده میکنند.
ابعاد و نمایشگر
از نظر ابعاد نیز هر دو گوشی بسیار شبیه به هم هستند اما مدل هواوی P50 پرو نمایشگر ۶.۶ اینچی OLED با رزولوشن ۱۲۲۵×۲۷۰۰ پیکسل (تراکم پیکسلی ۴۵۰) دارد که هم از HDR پشتیبانی میکند و هم نرخ تجدید 120 هرتزی دارد. نرخ حساسیت به لمس در این پنل هم ۳۰۰ هرتزی است.
مدل معمولی P50 نمایشگر 6.5 اینچی OLED با همان رزولوشن را دارد. اما نرخ تجدید به 90 هرتز کاهش پیدا کرده ولی نرخ حساسیت به لمس همان 300 هرتز است. این پنل هم از HDR پشتیبانی میکند.
باتری و شارژ
هر دو گوشی از باتریهای مشابهی هم بهره میبرند که مدل پرو ظرفیت 4360 میلیآمپری و مدل معمولی ظرفیت 4100 میلیآمپری دارند. هر دو گوشی هم با پشتیبانی از شارژ سریع 66 واتی روی کابل و 50 واتی به شکل بیسیم برخوردار هستند.
تشابهات این گوشیها همچنان ادامه دارد و برای مثال هردو سیستم بلندگوهای دوگانه استریو دارند. هردو گوشی هم گواهی IP68 را دریافت کردهاند.
هواوی P50 پرو قرار است در پنج رنگ و مدل معمولی در سه رنگ عرضه شوند. هردوی این گوشیها نیز قرار است به صورت جهانی هم عرضه شوند اما طبیعتا همچنان 4G خواهند بود. قیمت این گوشیها نیز هنوز اعلام نشده اما احتمالا یک معرفی جهانی هم برای آنها خواهیم داشت.
رنگ های این دو گوشی
دیدگاه خود را بنویسید