شرکت سامسونگ در هفته گذشته، از سری جدید پرچمداران خود با نام گلکسی اس 22 رونمایی کرد. تمامی گوشیهای این سری، نمایشگرهایی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را به همراه داشتند و به گفته این شرکت، گوشی گلکسی اس 22 الترا دارای نرخ نوسازی متغیر از ۱ تا ۱۲۰ هرتز بوده و دو گوشی دیگر یعنی گلکسی اس 22 و اس 22 پلاس، از نرخ نوسازی متغیر بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز برخوردار هستند.
این شرکت کرهای اما، به تازگی و در سکوت خبری، صفحه مربوط به مشخصات سخت افزاری گلکسی اس 22 و اس 22 پلاس را به روز کرده و اینطور که پیداست؛ نمایشگر این دو گوشی تنها دارای نرخ نوسازی متغیر بین ۴۸ تا ۱۲۰ هرتز خواهد بود. جهت مقایسه، میتوانید تصویر این صفحه قبل و بعد از اصلاح آن توسط سامسونگ را مشاهده کنید. بسیاری از گوشیهای دارای نرخ نوسازی بالا، جهت کاهش مصرف انرژی از نرخ نوسازی متغیر استفاده میکنند تا در هنگام عدم استفاده کاربر از گوشی، نرخ نوسازی آن کاهش پیدا کند. در بسیاری از دستگاهها، شاهد تغییر بین نرخ نوسازی بالایی چون ۹۰ یا ۱۲۰ هرتز و نرخ نوسازی معمول ۶۰ هرتز جهت کاهش مصرف باتری هستیم؛ اما برخی از پنلها جهت ذخیره بیشتر انرژی، میتوانند نرخ نوسازی خود را از ۶۰ هرتز نیز پایینتر بیاورند. برای مثال، گوشی گلکسی اس 22 الترا در تئوری قادر است تا در هنگام مشاهده تصاویر ثابت، نرخ نوسازی خود را تا ۱ هرتز نیز پایین بیاورد.
اما با توجه به مشخصات به روز شده نمایشگر گوشیهای گلکسی اس 22 و اس 22 پلاس، پایینترین نرخ نوسازی پشتیبانی شده توسط آنها یا همان ۴۸ هرتز، تفاوت چندانی با ۶۰ هرتز نداشته و احتمالا شاهد کاهش چشمگیر مصرف انرژی به لطف پنل آنها نخواهیم بود.
این امر در نسخه پایه این سری یا همان گلکسی اس 22، احتمالا بسیار مشهود بوده که ظرفیت باتری آن، تنها ۳۷۰۰ میلی آمپر است. این میزان از ظرفیت باتری برای یک گوشی در این دوره و زمانه، اصلا کافی نیست و در صورت امکان کاهش نرخ نوسازی تا میزان ۱۰ هرتز، احتمالا شاهد عمر بیشتری از باتری این گوشی بودیم. البته هنوز برای گمانهزنی زود است و باید کمی صبر کرده و عملکرد باتری گلکسی اس 22 و اس 22 پلاس در دنیای واقعی را بسنجیم
دیدگاه خود را بنویسید